Waadklank, secretariaat: Boskrânne 13, 9036KX MENAAM

 secretariaat@waadklank.nl (0518-451887)

Poster1bHet Waadklank Jeugdfestival voor solisten en groepen slag- en blaasinstrumenten wordt dit jaar gehouden in Boksum.

Leerlingen aangesloten bij een van de 22 Waadklank verenigingen zijn van harte welkom. Van beginnend leerling tot en met studerend voor het D-diploma.

De tweede editie van het Jeugdfestival Waadklank wordt gehouden in It String in Boksum. Jeugdleden treden op als solist, in groepjes of in orkesten en krijgen een juryrapport. Er is een klein wedstrijdelement; dit werkt motiverend. Het gaat bij dit Jeugdfestival om blaasinstrumenten, slagwerk, melodisch slagwerk en showgroepen

* 28 maart 2020

* 10:00 tot 17:00 uur

MFA "It String", Hylaerderpaed 3, 9031 XW Boksum.
Opgave voor 1 maart via deze website www.waadklank.nl


 

Foto Advendo Franeker door Guido Hibma intro SmallKun jij goed zingen en heb je altijd al eens willen optreden met een harmonie-orkest? Dan is dit je kans! 

Op zaterdagavond 14 maart organiseert Advendo Franeker in theater De Koornbeurs 'The Voice van Waadhoeke'. De avond start om 19.30 uur met de presentatie van de 3 orkesten die de vereniging telt. 

Vanaf 21.00 uur gaat het dak eraf met de zangcompetitie 'The Voice van Waadhoeke' en zingen artiesten eigen gekozen nummers onder de muzikale begeleiding van het A-orkest van Advendo. Een jury zal die avond bepalen wie 'The Voice van Waadhoeke' wordt. Naast de kans op lokale beroemdheid en eeuwige roem, zijn er ook leuke prijzen te winnen.

Opgeven is mogelijk tot en met zondag 26 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier van de website. Na de aanmelding neem Advendo snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Belangrijk daarbij is dat het nummer dat je graag wilt zingen, ook begeleid kan worden door het orkest en dat hiervoor arrangementen beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want er is maar plek voor 5 artiesten. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via het contactformulier.

Fotografie: Guide Hibma
Meer informatie Advendo Franeker zie [WEBSITE]


 

 

20200112 NJConcert OGMarsum poster

Marsum 12 januari 2020 - Ons Genoegen Marsum zal het nieuwe jaar beginnen met het jaarlijkse nieuwjaarsconcert, tevens het afscheidsconcert van Douwe Veenstra zal zijn. Tijdens dit concert word het stokje overgegeven aan de nieuwe dirigent.

We hopen u allen te zien op 12 januari!

11:00 uur - Dorpshuis Nij Franjum te Marsum.


 

Midwinterkonsert yn Bitgummole - Sneon 25 jannewaris jout brassband Looft den Heer fan Bitgummole in Midwinterkonsert. In jûn yn winterske sfear, mar mei hertferwaarmjende muzyk. Mei dit konsert iepenet Looft den Heer in jier fol fan feestlike aktiviteiten, want it korps waard krekt nei de befrijing yn 1945 oprjochte en bestiet dus 75 jier.

De muzyk op dit Midwinterkonsert sil in miks wêze fan âlde brassbandmuzyk, Midwinterconcert LdHintro2lykas de militêre mars Men of Harlech, klassyk wurk, lykas Winter út de Vier Jaargetijden fan Vivaldi, mar ek it yndrukwekkende, lyryske Møtet (Meeting) fan Grieg, in solo fan ús es-cornettist Rutger Mollema. Dêr tuskentroch is der ek romte foar modern wurk, pop en filmmuzyk. It hichtepunt fan de jûn sil lykwols wêze it optreden fan it korps mei alle jeugdleden en dêrby ek it slachwurkensemble.

It konsert wurdt hâlden yn de PKN-tsjerke fan Bitgummole en begjint om 20:00, de tagong is fergees..


 

 

20200119 MJConcert posterZondag 19 januari 2020 om 15:30 uur zal Excelsior haar Nieuwjaarsconcert houden in Eetcafé Het Graauwe Paard te Ouwe-Syl.

Entree gratis + een kopje koffie


Meer informatie op de [WEBSITE] van CMV Excelsior

 

PR Open repetitie flyer 5 IntroMENAAM Januari 2020 - Vind jij het leuk eens met een ander orkest mee te spelen op projectbasis? Ben je al een tijdje gestopt met muziek maken en wil je de draad weer oppakken? Misschien wil je gewoon eens zien/horen hoe een repetitie bij deze fijne fanfare in zijn werk gaat?

Constantia organiseert op 17 januari (19.30 uur) een open repetitie voor een ieder die zich in bovenstaande herkent!

Wij zijn op dit moment bezig met de repetities voor ons duo-concert op 29 februari met het koor Vocal Chain. Er worden onder andere werken gespeeld van Karl Jenkins, Paul-Lovatt Cooper en Händel.

Je bent van harte welkom (vanaf) 17 januari mee te spelen! Wil je van te voren meer informatie of wil je dat we bladmuziek voor je klaar zoeken? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze repetities vinden plaats in het muzieklokaal aan de Greatebuorren in Menaam. Er is parkeergelegenheid voor het gebouw. Het gebouw bevindt zich tussen de bakker en de chinees.


 Meer informatie zie [www.constantia.frl]

Ni20191210 092858 Mediumeuwjaarsconcert Concordia Wjelsryp op zaterdag 18 januari 2020. Het concert staat onder leiding van dirigent Andries Kramer en wordt gehouden in Dorpshuis Yn 'e Mande te Wjelsryp.

Aanvang 20:00 uur. Entree is gratis.
Meer informatie is [website] Concordia