Masterclass/Workshop “klein koper” (Trompetten-Cornetten-Bugels) voor Waadklank leden.20200125 Waadklank Masterclass pster

Zoals in de Waadklank vergadering is besproken, gaan wij workshops organiseren voor meerdere instrumentgroepen. De eerste staat gepland op 25 januari 2020. Deze workshop klein koper staat onder leiding van dhr. Siemen Hoekstra.

  • Aanvang 13:00 uur te Tzummarum.
  • Niveau vanaf B-Diploma of vergelijkbaar niveau.
  • Nadere informatie en invulling binnenkort.

Informeer jullie muzikanten en docenten klein koper en reserveer deze datum. Er zijn aan de deelname geen kosten gebonden.
Opgaven kan via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


PERSBERICHT Masterclass ‘klein koper’ voor muzikanten uit Waadhoeke

Zaterdag 25 januari organiseert Waadklank een masterclass voor ‘klein koper’. Trompettisten, cornettisten en bugelisten uit de gemeente Waadhoeke kunnen aansluiten bij de masterclass. De masterclass wordt gegeven door trompettist en dirigent Siemen Hoekstra.

Tijdens de masterclass ligt de nadruk op blaastechniek, klank en samenspel. De masterclass zal plaatsvinden op zaterdag 25 januari as. om 13:00 uur in ‘De Klang’ in Tzummarum. Aan deelname van de masterclass zijn voor muzikanten uit de gemeente Waadhoeke geen kosten verbonden. De masterclass is geschikt voor muzikanten die minimaal beschikken over een B-diploma of een vergelijkbaar niveau hebben. Opgeven voor de masterclass kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kan tot 20 januari.

Foto klein koper fotograaf Guido Hibma gecomprfoto Guido Hibma

Waadklank is de vereniging van samenwerkende muziekverenigingen binnen de gemeente Waadhoeke. Waadklank is opgericht in 2018 en vertegenwoordigt 22 muziekverenigingen die gezamenlijk ruim 800 leden hebben.

De Masterclass voor klein koper is één van de eerste activiteiten die voor een specifieke groep muzikanten wordt georganiseerd door Waadklank. Het doel is om de komende tijd ook voor andere instrumentengroepen dergelijke activiteiten op te zetten. Daarnaast zal er op 28 maart weer een jeugdfestival van Waadklank plaatsvinden waar er ruimte is voor de jongste muzikanten om hun talenten aan het publiek te vertonen.