SPANNUM 10 februari 2023 - De geldprijs die Chr. Brassband Greidebrass in ontvangst mocht nemen toen ze in 2022 in de derde Divisie bij het NBK Nederlands kampioen werden wordt op 19 maart o.a. besteed aan een lesmiddag voor koperblazers. Euphonium virtuoos Robbert Vos zal deze masterclass verzorgen.

Daarna om 16:00 uur begint het kampioensconcert van Greidebrass. Aan de hand van “Route 96”, refererend naar het aantal punten dat werd behaald, zal de band het publiek meenemen naar de succesroute die de band mee mocht maken afgelopen oktober.
Ook zal Robbert Vos zich als gastsolist op euphonium van zich laten horen. Samen met andere solisten en onder begeleiding van brassband Greidebrass.
Tevens is dit het afscheidsconcert van dirigent Marco Middelberg. Daarom worden er diverse muzikale hoogtepunten uit de afgelopen acht jaar gespeeld, veelal keuzes van de leden zelf.

   
Poster kampioensconcert Uitnodiging masterclass Greidebrass Robbert Vos

 

De Gasthuiskerk te Bolsward wordt op 19 maart even een centrum van muziek. Kortom, een muzikale middag die u niet mag missen op zondag 19 maart in de Gasthuiskerk aan de Gasthuissingel te Bolsward. Welkom!

Masterclass van 13:15 - 15:00 uur
Aanvang kampioensconcert 16:00 uur
Aanmelden voor de masterclass kan tot 10 maart 2023 via de website www.greidebrass.nl/masterclass.